tag:blogger.com,1999:blog-9140857740019040423.post5143167983196457981..comments2016-01-07T18:52:36.235+02:00Comments on Prenses Kuzum: Ev kokusuGokcenin-mutfagihttp://www.blogger.com/profile/09736530227887665797noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9140857740019040423.post-7005363485050724092011-12-19T11:10:11.611+02:002011-12-19T11:10:11.611+02:00Ben bu akşam dener, seni haberdar ederim:)
Kepekli...Ben bu akşam dener, seni haberdar ederim:)<br />Kepekli unun aldığı su oranı farklı oluyor. Unu azar azar eklersen sorun olmaz.Defne'nin Annesihttps://www.blogger.com/profile/05610713236938295339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9140857740019040423.post-27896755572974481492011-12-19T11:02:25.568+02:002011-12-19T11:02:25.568+02:00Hafta sonu yapiyim sunu diye dusundum dusundum vaz...Hafta sonu yapiyim sunu diye dusundum dusundum vazgectim. Gunde 2 dilim ekmek yemem lazim biliyorsun degil mi, bunu yaparsam gunde iki adet eyrim sanki :D<br />Ayrica bunu kepekli un'la yapsam nasil olur sence? maksat degisiklik olsun... Yani unu ekleme asamasina kadar fiks yapip sonra hamuru 2 ye bolsem ve yarisini kepekli yarisini bugday unu ile yapsam mesela?<br />Yorumunu bekliyorum :DMimmihttps://www.blogger.com/profile/00382914452512761559noreply@blogger.com